keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Hämähäkkejä repussa

Kevään treenikausi on avattu! Se viimeistään tarkoittaa kevään virallista alkamista.

TGK:n Metsämäen rata oli saatu hienoon treenikuntoon ja kävimme Vanjan kanssa siellä hieman irroittelemassa. Tosin herra Murphy oli myös Turun vierailulla ja rataviehe rikki. Talkoissa viehe oli kuuleman mukaan toiminut moitteetta. Jouduimme siis toteamaan, että käsivieheellä mennään huikeat n. 130 m. Meitä ei käsiviehe harmittanut likikään yhtä paljon kuin niitä, jotka olivat ajaneet Pirkanmaalta ja pääkaupunkiseudulta kevään treenikautta avaamaan. Oikeastaan enemmän harmittikin juuri heidän puolestaan. Kaikesta huolimatta koirat juoksivat hienossa aurinkoisessa illassa ja kaikilla vaikutti olevan hyvä fiilis.

Jos ehdit jo ihmetellä tekstin otsikkoa, niin silläkin on selityksensä. Kaivoin tänään eteisestä treenirepun - siis sen jossa on koppa yms. tarvittavat vermeet. Avasin vetoketjun tarkastaakseni varustuksen ja kas, häiriintynyt hämähäkki tepasteli repusta ulos. Olikohan ollut siellä koko talven? Näin tiuhaan meillä on treenikassia availtu talven aikana.

Vanjan vedosta otettiin pari kuvaakin. Tosin olin unohtanut kertoa kuvaajalle miten sarja asennetaan päälle ja kuvasaldo jäi hämmennyksen vallassa hieman laihaksi. Pari kuvaa pitää silti laittaa näytille. Viimeinen suhruinen ihan vaan siksi, että siinä on loppusyöksyyn valmistautuva Vanja ja jotenkin siitä näkee, että taas naatitaan siitä olennaisesta, eli juoksemisesta. Siitä tulee vintille hyvä olo.

"Äläs kuule karvalakki yritäkään karata..."
"Ja nyt mä sen nappaan!"

1 kommentti:

  1. Ihanat liitokuvat! Kyllä näkee että rätin pyydystykseen on taas kova palo. Meillä mennään kylmiltään kotikisoihin, eiköhän tuo suju jo vanhasta muistista.

    VastaaPoista