sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Vauhti korjaa virheet?

Monesti kuulee sanottavan, että vauhti korjaa virheet. Tämä totuus ei ainakaan toiminut Vanjan kohdalla tämän kauden avauskilpailuissa Hyvinkäällä. Kävimme napsimassa jumbosijan pisteillä, joita huonompia ei onneksi Vanjan kisakirjasta ole vielä löytynyt. Laimeat 172 pistettä, eikä asiaa finaaliin. Auton takapenkillä oli todella yllättynyt whippet, kun suuntasimme kotiin jo puolenpäivän jälkeen. Kysyvä katse taustapeilissä oli hupaisa näky.

Hyvinkäällä oli erittäin hienosti järjestetyt kisat ja kaikki toimi jäätävässä kelissä upeasti. Kisaan valmistautuminen lämmittelyineen oli rento tehdä, kun pystyi hyvin arvioimaan koska oma lähtö on ja muutoinkin kisapaikalla oli hyvä tunnelma. Omaa lähtöä ei tarvinnut odottaa kuin hetken ja siihen nähden olikin yllätys, että Vanja oli selkeästi ylilatautunut. Kisapaikalla hillitysti käyttäytyvä ja muutoinkin fiksu herra oli nurmella kuin viritetty jousi; hirvittävä määrä vauhtia ja järkeä ajossa vain hyppysellinen. Vanja juoksi lähdössään päin kilpakumppania, hukkasi vieheen ja juoksi lopussa pysähtyneen vieheen ohi. Aivan poikkeuksellista Vanjaa siis.

Kaikesta päätellen kevään ensimmäinen kisa meni tunteiden tasaamisen puolelle. Viikon päästä vuorossa on kotikisat Liedossa. Väliaika käytetään rentoutumiseen ja Hyvinkään kaahailun sulatteluun. Toivottavasti TVK:n maastoissa meno on jo tutumpaa järkijuoksua - vauhti sekä järki mukana samassa suorituksessa.

1 kommentti:

  1. Vanjalla taisi olla liikaa näyttämisenhalua mukana ekoissa kisoissa tänä vuonna, kyllä se yli-into siitä hyytyy =)

    VastaaPoista