torstai 7. kesäkuuta 2012

Virallinen etana

Vanja starttasi elämänsä toiseen virallisen ratakisaan Tuomarinkartanon leppoisissa Kesälesken iltajuoksuissa. Kuten jo talvella kirjoitin, tavoitteena oli saada puhdas suoritus viime syksyn lapsellisen leikkimisdiskin jälkeen.

280 m matkalle starttasi Vanjan lisäksi samassa lähdössä neljä koiraa, joten potentiaalisia leikkikavereita oli runsaasti, varsinkin kun lähtökopiksi arvottiin keskellä möllöttävä kolmonen. Startti meni händlerin suureksi iloksi mallikkaasti ja nopeasti koirat löysivät paikkansa letkassa. Vanja oli maalissa viides ja aika etanuuteen oikeuttava 20,37s, joka kyllä on sanalla sanoen heikko treenikellotuksiin nähden. Tavoite kuitenkin saavutettiin ja saimme puhtaan startin kaudelle. Tästä on hyvä jatkaa kohti kesän etanalähtöjä - joita on muuten tänä vuonna ihastuttavan paljon.

Tuomarinkartanon rata oli kaikkinensa mukava tuttavuus. Hieno vinttikoirakeskus ja hyvin toimiva HVK:n kisaorganisaatio saa meidät varmasti vielä jatkossakin kääntämään auton keulan kaukoitään  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti