lauantai 24. maaliskuuta 2012

Hiljaiset kympit

Eivät ole turhaan kehuneet TVK:n Kaarinassa 3.3. järjestämiä ryhmänäyttelyitä. Taso oli hyvä monella tavalla. Paikalla oli ainakin whippet-kehässä todella hienoja koiria! Erityisesti mieleen jäi kuitenkin loistava tunnelma ja hienosti hoidetut järjestelyt. Arvostelut ainakin meidän kohdalla pysyivät aikataulussa ja kaikki sujui varsin leppoisasti.

Suuri ihmetyksen aihe kymppiryhmänoviiseille oli merkillinen hiljaisuus. Hallitapahtumissa on yleensä saanut tottua hillittömään meteliin - mutta nyt rauhallinen puheensorina täytti hallin. Missä oli jatkuva haukkuminen ja vinkuminen? Vinttikoirat käyskentelivät hallissa tyynenä tai makoilivat omilla paikoillaan. Jos jostain kuului haukahdus, tuntui koko halli kääntyvän katsomaan tuota "kummajaista". Miellyttävän erikoinen kokemus - erityisen stressitön.

Vanjan (ja emännän) esiintymiseen kehässä täytyy olla tyytyväinen. Tuloksena ERI seuraavin arvosteluin (käännetty hyvin vapaasti ruotsista):
"Elegantti uros. Erinomaiset mittasuhteet. Oikea purenta. Hienot korvat. Pitkä kaula. Hieman suora etuosa. Hyvä lihaskunto. Hyvin kulmautunut takaosa. Liikkuu hyvin."

Todisteeksi tuomarin näkemyksestä vielä yksi kuva.


Vanja Marie Gadolinin arvioitavana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti